U gaat verhuizen, maar u twijfelt tussen zelf verhuizen of een verhuisbedrijf inhuren? Het is logisch dat zelf verhuizen enkele voordelen kent. Echter, een verhuisbedrijf neemt u veel zorgen uit handen tijdens de verhuizing. Het bedrijf regelt uw volledige verhuizing snel en professioneel. Uiteraard kunt u zelf bepalen welke taken u uitbesteedt. Daarnaast is uw volledige inboedel verzekerd. U hoeft zich dus niet druk te maken over uw financiƫle situatie wanneer er schade ontstaat tijdens de verhuizing. Een erkende verhuizer helpt u waar dat kan en zorgt ervoor dat u zich volledig kan focussen op de zaken die u belangrijk vindt, zoals bijvoorbeeld het inrichten van de nieuwe woning. U bepaalt helemaal zelf welke werkzaamheden u uit handen geeft.

Wat kan een verhuisbedrijf voor u betekenen?

Hebo Verhuizingen is een verhuisbedrijf met al meer dan 50 jaar ervaring. Wij kunnen u met de volgende werkzaamheden ontlasten:

1. Inpakken en uitpakken
Alle spullen die u graag mee wilt nemen naar uw nieuwe woning pakken wij zorgvuldig voor u in. Dit gebeurt met veel beleid. Vervolgens wordt bij aankomt uitgepakt en de meubels en dergelijke netjes terug geplaatst.

2. Verhuren
Wij maken uw oude woning weer opnieuw verhuurbaar. Een verhuizing kan een chaotische periode zijn. Hebo Verhuizingen helpt u graag met het opruimen en verzorgen van uw woning.

3. Montage
Voor de verhuizing moeten veel meubels worden gedemonteerd. Dit is belangrijk om (zorgvuldig) te kunnen vervoeren. Het demonteren doen wij voor u. En bij aankomst zorgen wij er ook voor dat alles weer in elkaar gezet wordt.

4. Tijdelijke opslag
Hebo Verhuizingen heeft een eigen opslag. U kunt er voor kiezen om uw inboedel tijdelijk op te slaan in een van onze opslagruimtes.

5. Transport (uitvoer)
Het uitvoeren van de verhuisdag zelf wordt uiteraard door ons gedaan. Wij regelen vervoer en zorgen dat alles op tijd wordt afgeleverd op de bestemming.

 

Wilt u meer weten over verhuisbedrijf HEBO Verhuizingen? Bel 020-6650326 of stuur een bericht ons contactformulier voor informatie over onze verhuisservice.