Schoonmaker Amsterdam

Neem vandaag nog contact op voor een scherpe offerte!

Bel 020 – 012 34 56

Verhuisbedrijf Amsterdam Hebo

Stressvrij verhuizen en op zoek naar een goed betaalbare én professionele verhuisservice in Amsterdam? Maak kennis met Hebo, het verhuisbedrijf Amsterdam met een authentiek Amsterdams karakter en jarenlange ervaring in de regio! Heboverhuizingen.nl is gespecialiseerd in verhuizingen en opslag voor particulieren én bedrijven. Van een complete verhuizing, tot juist één specifieke verhuisdienst!

Ontspannen verhuizen? Geef mij maar Hebo

In uw oude huis de deur dichtrekken en op de nieuwe stek alleen de sleutel omdraaien. Zo gemakkelijk en ontspannen kan verhuizen in Amsterdam zijn met verhuisbedrijf Amsterdam Hebo.

Veilig verhuizen en meer

Wanneer wij uw spullen verhuizen, kunt u er blind op vertrouwen dat dit altijd op een vakkundige, veilige en professionele manier gebeurt. Natuurlijk zijn uw eigendommen tijdens de rit goed verzekerd, zodat u geen risico loopt. Naast het schadevrij verhuizen van A naar B bieden wij ook inboedelopslag op maat, in- en uitpakservice, montage- en demontagewerkzaamheden en vervoer van zware objecten. Elke dag weer, met de grootste aandacht voor uw spullen.

Meer dan 50 jaar ervaring

Al meer dan 50 jaar maken de verhuizers van Amsterdam HEBO van elke verhuizing een succes. Met deze ervaring, toewijding en de nodige Amsterdamse humor geeft ons personeel verhuishulp aan vele tevreden klanten.

Voordelige verhuisservice mét aandacht

Elke verhuizing is anders, maar het is altijd een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis die tijd en aandacht vergt. Wij nemen als verhuisbedrijf in Amsterdam u al het werk uit handen tegen scherpe tarieven en zorgen ervoor dat de verhuizing u geen druppel zweet kost. Kortom, zorgeloos verhuizen in of naar Amsterdam door de inzet van het verhuisteam van Hebo. Altijd met de grootste aandacht voor u, uw verhuizing, uw inboedel en uw wensen!

Voor elke verhuizing een passende verhuisservice

Onze verhuisservice is niet enkel beschikbaar voor ”normale” verhuizingen. Wij hebben ook veel ervaringen in bedrijfsverhuizingen en senioren verhuizingen. Ook voor spoedverhuizingen kunt u bij ons terecht.

Particuliere verhuizing in Amsterdam?

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Amsterdam voor uw verhuizing in of naar Amsterdam? Ons verhuisteam stroopt graag de mouwen op voor uw particulieren verhuizing. Bij ons kunt u rekenen op scherpe tarieven, een flexibele en snelle service en meer dan 50 jaar ervaring. Daarbij maakt u alleen gebruik van de diensten die u nodig heeft. Complete ontzorging met in- en uitpakservice, of toch alleen het vervoer van a naar b? U kiest!

Een efficiënte bedrijfsverhuizing

Verhuist uw bedrijf binnen of naar Amsterdam? Onze verhuizers zorgen voor een soepele en efficiënte verhuizing, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Dankzij onze jarenlange ervaring als verhuisbedrijf voor de zakelijke markt weten wij precies waar we rekening mee moeten houden. Aandacht, scherpe tarieven en volledige ontzorging is waar wij voor staan. Kortom, uw bedrijfsverhuizing is bij Hebo in goede handen!

Verhuizen met spoed

Uw huidige woning is onbewoonbaar geworden door brand, uw nieuwe woning wordt eerder opgeleverd dan verwacht, een onverwacht overlijdensgeval, een relatiebreuk of faillissement. Soms doet de noodzaak tot verhuizen zich onverwacht voor. Uw inboedel moet zo snel mogelijk naar een andere locatie worden gebracht en u heeft amper tijd voor een gedegen voorbereiding. Geen stress of zorgen, want dankzij onze flexibele inzetbaarheid zijn wij in veel gevallen gewoon beschikbaar voor uw spoedverhuizing!

Seniorenverhuizing zonder zorgen

Op leeftijd en verhuizen, bijvoorbeeld naar een gelijkvloerse woning? Waarschijnlijk zoekt u een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in seniorenverhuizing. Dan zit u goed bij Hebo Verhuizingen. Met alle aandacht voor uw wensen en net dat beetje extra dienstverlening!

Pianovervoer en zware objecten

Het verhuizen van piano’s en vleugels is specialistenwerk. De grote schokgevoeligheid van het toon vormende gedeelte (stemkam, pennen, snaren, zangbodem) in combinatie met het gewicht, vereisen de grootste zorg. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om zware objecten zoals piano’s met het grootste gemak te vervoeren en op de gewenste plek in uw huis te plaatsen.

Verhuislift

Verhuist u van of naar de eerste etage of hoger? Dat gaat gepaard met een heleboel sjouwen op de trappen. Daarbij is het nog maar de vraag of een bank of kast wel door het smalle trappenhuis past. Met liftverhuur van HEBO Verhuizingen, weet u zeker dat het goedkomt.

Verhuizen met Hebo

  • Scherp geprijsde verhuisservice

  • Flexibel en snel

  • Al meer dan 50 jaar!

Particuliere verhuizing Amsterdam

Verhuizen spannend? Dat zeker! Toch hoeft een verhuizing geen stressvolle of nare gebeurtenis te zijn. Een goede voorbereiding en de hulp van vrienden of familie zijn hierin essentieel. Maar ook het inschakelen van een verhuisbedrijf kan hierbij helpen.

Besluit u om de hulp van een verhuisbedrijf in te schakelen, dan staan de verhuizers van Hebo Verhuizingen voor u klaar. Met meer dan 100 jaar ervaring in particuliere verhuizingen in en naar Amsterdam, zorgen wij dat ook uw verhuizing op rolletjes verloopt. Met passie voor ons vak en met de grootste zorg voor uw spullen stropen wij de mouwen graag voor u op! Bij Hebo bent u verzekerd van een snelle, goede en betaalbare verhuizing.

Bedrijfsverhuizing Amsterdam

Bedrijfsverhuizing in Amsterdam? Of het nu om een interne verhuizing of een verhuizing naar een nieuw adres gaat, u wilt natuurlijk dat dit zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Het inschakelen van een verhuisbedrijf met de juist ervaring en het maken van een gedegen planning kan hierbij helpen.

Besluit u om de hulp van een verhuisbedrijf in te schakelen, dan staan de verhuizers van Hebo Verhuizingen voor u klaar. Als verhuisbedrijf voeren wij op wekelijkse basis meerdere bedrijfsverhuizingen uit: van kleine verzamelkantoren tot grote bedrijfspanden. Met passie voor ons vak en met de grootste zorg voor uw spullen stropen wij de mouwen graag voor u op! Bij Hebo bent u verzekerd van een efficiënte, integere en betaalbare verhuizing.

Spoedverhuizing regio Amsterdam

In sommige gevallen kan het gebeuren dat u met spoed moet verhuizen en nog op zoek bent naar een verhuisbedrijf dat hierbij kan helpen. Bij Hebo Verhuizingen weten we als geen ander dat het kan voorkomen dat u met spoed moet verhuizen. Het is een spannende situatie, maar met de juiste begeleiding zorgen wij voor een soepel verloop.

Neem voor uw spoedverhuizing in Amsterdam snel contact op met Heboverhuizers via ons telefoonnummer 020 665 0326. Graag bespreken we samen met u uw situatie en wensen, zodat we snel in actie kunnen komen.

Tijdelijke Inboedelopslag Amsterdam

Extra ruimte nodig om uw inboedel tijdelijk op te slaan voor, tijdens of na het verhuizen? Naast het vakkundig verhuizen van a naar b, montage- en demontagewerkzaamheden, het gebruik maken van een verhuislift, in- en uitpakservice en allerlei andere aanvullende verhuisdiensten, kunt u bij ons ook terecht voor tijdelijke inboedelopslag in Amsterdam.

In onze moderne en ruime opslag kunnen wij uw inboedel voor korte of langere tijd veilig opslaan tegen betaalbare tarieven. In de duur dat u gebruik wilt maken van onze opslag zijn wij zeer flexibel.

Piano verhuizen Amsterdam?

Bent u een trotse eigenaar van een prachtige piano, maar gaat u verhuizen en kunt u dit prachtige muziekinstrument absoluut niet missen? Geen zorgen, ook in uw nieuwe woning kunt u nog gewoon genieten van uw instrument. Wij helpen u graag met uw piano verhuizen in Amsterdam.

Pianotransport voor regio Amsterdam is een van onze specialisaties. Wij beschikken over de kennis, de ervaring en het materiaal om uw piano en het vleugelwerk veilig, snel en betaalbaar te verhuizen. Vrijblijvend advies nodig of offerte aanvragen? Neem contact op!

Verhuislift Amsterdam

Verhuist u van of naar de eerste etage of hoger? Dat gaat gepaard met een heleboel sjouwen op de trappen. Daarbij is het nog maar de vraag of een bank of kast wel door het smalle trappenhuis past. Voorkom schade aan uw inboedel én rug en maak het uzelf gemakkelijk met een verhuislift. Bovendien voorkomt u met een verhuislift de kans op valschade of schade aan het trappenhuis.

Een verhuislift in Amsterdam regelt u bij Hebo Verhuizingen. Zo weet u zeker dat uw verhuizing zorgeloos verloopt. Verhuizen met een verhuislift is één van onze specialisaties. Wij beschikken over verschillende moderne verhuisliften en hebben de kennis, ervaring en mankracht in huis om de liften te op te laden en te bedienen. Vrijblijvend advies nodig of offerte aanvragen? Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Maak direct een afspraak!

BEL 020 665 0326