loodgieter amstelveen
Spoedverhuizer

Verhuizen met een verhuislift?

- Scherp geprijsde verhuisservice
- Flexibel en snel
- Al meer dan 50 jaar ervaring

- Scherp geprijsde verhuisservice
- Flexibel en snel
- Al meer dan 50 jaar ervaring

Wij staan voor u klaar!

Home » Diensten » Verhuislift

Verhuislift Amsterdam

Verhuist u van of naar de eerste etage of hoger? Dan biedt een verhuislift in Amsterdam een uitkomst. Dat gaat gepaard met een heleboel sjouwen op de trappen. Daarbij is het nog maar de vraag of een bank of kast wel door het smalle trappenhuis past. Voorkom schade aan uw inboedel én rug en maak het uzelf gemakkelijk met een verhuislift. Bovendien voorkomt u met een verhuislift de kans op valschade of schade aan het trappenhuis.

Een verhuislift in Amsterdam regelt u bij Hebo Verhuizingen. Zo weet u zeker dat uw verhuizing zorgeloos verloopt. Verhuizen met een verhuislift is één van onze specialisaties. Wij beschikken over verschillende moderne verhuisliften en hebben de kennis, ervaring en mankracht in huis om de liften te op te laden en te bedienen. Vrijblijvend advies nodig of offerte aanvragen? Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Uw moderne en goedkope verhuislift in Amsterdam

Wij beschikken over verschillende verhuisliften, waardoor wij voor elke verhuisklus de juiste oplossing kunnen bieden. Onze nieuwste moderne verhuislift heeft een werkhoogte van maar liefst maximaal 34 meter hoog. Dat is ongeveer tot de tiende verdieping! En dat tegen zeer betaalbare tarieven.

Een van onze vakkundige verhuizers zet de lift neer op uw oude en nieuwe adres en helpt u bij het op- en afladen van de lift. Echter zijn de liften van HEBO Verhuizingen niet alleen erg handig bij een verhuizing. Ook voor het plaatsen van een keuken, zonnepanelen of dakbedekking huurt u een verhuislift. Zo werd er bij de verbouwing van het Rijksmuseum ook een lift van ons ingezet.

Een verhuislift als onderdeel van uw verhuizing

Als u verhuist met ons verhuisbedrijf kunt u gebruik maken van onze verhuislift. U hoeft zich verder nergens druk over te maken of rekening mee te houden. Wij zorgen dat de verhuislift op de juiste plaats komt te staan en onze verhuizers zullen de lift op- en afladen en zullen het apparaat bedienen. U bepaalt waar de spullen komen te staan en wij doen de rest! Zeker ook handig bij het verhuizen van zware objecten zoals een piano.

Huur een verhuislift in Amsterdam van HEBO

Alleen een verhuislift huren voor uw verhuizing in Amsterdam? Ook dat kan!  Bijvoorbeeld als u de verhuizing geheel zelf regelt en alleen hulp nodig hebt met het verhuizen van enkele zware objecten.

Daarom verhuren wij ook ons professionele materiaal. Het juiste gereedschap is immers het halve werk. Maak het uzelf gemakkelijk en huur een verhuislift in Amsterdam.  Meer informatie over onze verhuislift in Amsterdam? Bel 020-6650326 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Vraag een offerte aan!

  Waarom Heboverhuizingen

  • Inpakservice

  • Montage

  • Uitvoering

  • Woning verhuur

  • Tijdelijke opslag

  • Transport

  Contact opnemen

  Maak direct een afspraak!

  BEL 020 665 0326