Verhuizen op z’n Amsterdams

No-nonsense de handen uit de mouwen steken met een flinke dosis Amsterdamse humor. Dat zijn de Mokumse verhuizers van HEBO Verhuizingen.

Drie generaties Heeren in familiebedrijf HEBO

Begin vorige eeuw heette hard werken nog peigeren, was een gabber nog gewoon een vriend en een verhuisbedrijf een ‘kruierij’. Op de Singel in Amsterdam reden nog koetsen en fietsen met houten banden toen opa Gijs Heeren in 1923 een verhuisbedrijf startte: Heeren Verhuizingen.

Het bedrijf ging met de tijd mee en toen zijn zoon Gijs Heeren senior het bedrijf in 1960 overnam met Ben Bos, was het tijd voor een nieuwe naam. Zo ontstond het huidige HEBO Verhuizingen.

Inmiddels is alweer de derde generatie Heeren actief in het familiebedrijf. De huidige eigenaar, Gijs Heeren junior, werkt al 40 jaar met veel plezier bij HEBO.
Ook het bedrijf zelf is verhuisd en is tegenwoordig gevestigd op het Zeeburgerpad in Amsterdam Oost. Nog steeds is op de gerestaureerde gevel van Singel 346 het originele uithangbord te zien. Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf of wat we voor u kunnen doen?

Vraag een offerte aan!

    Maak direct een afspraak!

    BEL 020 665 0326