Wanneer u op leeftijd bent, is verhuizen een grote klus. Hebo geeft u graag tips zodat uw verhuizing zo efficiënt mogelijk kan verlopen.

1.    Verhuizen naar een kleinere seniorenwoning?

U heeft uw hele leven in een normale woning gewoond, en nu is het tijd om te verhuizen naar een kleinere woning zoals een seniorenwoning of bejaardentehuis. De ruimte is deze woningen is vaak een stuk kleiner. Hierdoor zullen er keuzes gemaakt moeten worden welke meubels en spullen er mee moeten. Maak voorafgaand een lijst met spullen die u niet meer wilt gebruiken.

2.    Maak een verhuisplan

Een verhuisplan is bedoeld om daarin alle taken te beschrijven doe moeten gebeuren voor de verhuizing. Maak een duidelijke planning met wat er gebeurt en wie dat doet. Neem het inpakken en uitpakken van uw spullen ook mee in dit plan. Wanneer u hiermee hulp nodig heeft, kunt u uw familieleden of vrienden vragen. Uiteraard, kan een verhuisbedrijf zoals Hebo hier ook bij helpen.

Weet u niet zo goed wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken, neem dan contact met ons op en wij sturen u graag een verhuischecklist. Hier staan alle belangrijke punten om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen

3.    Hulp voor, tijdens en na uw verhuizing

Vindt u het lastig om mensen te vragen tijdens de verhuizing omdat u zich daarvoor bezwaard voelt? Dan kunt u altijd Hebo verhuizingen inschakelen. Wij hebben veel ervaring met het verhuizen van senioren.

Hebo verhuizingen wenst u een verhuizing toe waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken. Ook wensen we u veel plezier in uw nieuwe woning. Mocht u hulp willen in schakelen voor uw verhuizing,  dan staan we uiteraard voor u klaar!