Eindelijk is het zover. Je gaat verhuizen. Rondom de verhuizing heb je natuurlijk al genoeg aan je hoofd. Iets wat dan ook vaak vergeten wordt is het doorgeven van je verhuizing. Het doorgeven van je nieuwe adres kan heel klinisch, maar je kan hier ook iets leuks en persoonlijks van maken.

Persoonlijke verhuiskaartjes

Als je verhuiskaartjes wilt laten maken kan je er voor kiezen om dit doen met behulp van een online kaartenmaker als Kaartenhuis. Op deze manier kan je snel en gemakkelijk verhuiskaartjes laten maken. In slechts drie simpele stappen heb je unieke huiskaartjes ontworpen en verstuurd.

De volgende zaken moet je zeker vermelden op de verhuiskaart:

  • Je nieuwe adres
  • Vanaf wanneer je hier woont (datum)
  • Eventueel datum voor een housewarming
  • Eventueel je telefoonnummer

Verder kan je ook aangeven waarom je gaat verhuizen. Misschien ga je wel samenwonen en willen mensen hier specifiek iets voor kopen.

Daarnaast is het betaalbaar, wat een verhuizing is al duur genoeg. Bij Kaartenhuis bestel je set verhuiskaartjes die jezelf kan ontwerpen. Hoe groter de set, hoe te goedkoper de kaarten zijn. Vanaf €0,35 kan je al een verhuiskaart bestellen.

Housewarming

Wanneer je net verhuisd bent is het natuurlijk altijd leuk om een housewarming te geven. Met vrienden, familie en je nieuwe buren even borrelen op je nieuwe woning. De perfecte gelegenheid om iedereen je huis van top tot teen te laten zien. Wat dan tijd en geld bespaart is om de verhuiskaart gelijk te combineren met de uitnodiging voor de housewarming. Let hierbij wel op met mensen die je wel een verhuiskaart wilt sturen maar niet op de housewarming wilt uitnodigen.