Verhuisservice in en rond Amsterdam

Bij een verhuizing komt meer kijken dan alleen met de verhuiswagen naar de nieuwe plek rijden. HEBO Verhuisservice in Amsterdam helpt u gedurende het hele proces om de verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Verhuisservice Amsterdam voor een zorgeloze verhuizing

Bij de verhuisservice van HEBO Amsterdam is uw inboedel letterlijk en figuurlijk in goede handen. Ons vakkundige personeel en ons up-to-date materiaal zorgen voor een gestroomlijnde verhuizing. Bovendien assisteren onze verhuizers u graag met in- en uitpakservice of montage- en demontagewerkzaamheden. Vanzelfsprekend zijn uw spullen verzekerd tijdens het transport.

Kunt u uw spullen nog even niet kwijt in uw nieuwe woning? In onze veilige opslagruimte is het mogelijk om u uw eigendommen tijdelijk op te slaan. Moet uw woning (weer) verhuurbaar worden gemaakt? HEBO Verhuizingen verwijdert ook uw vloerbedekking of overtollig meubilair.

Veilig transport van uw complete inboedel

Wanneer het verhuizen in Amsterdam u op weg gaat om uw inboedel van uw oude naar uw nieuwe huis over te brengen, kunt u er van op aan dat dit altijd op een betrouwbare en vakkundige manier gebeurt. Uiteraard zijn uw eigendommen tijdens de rit verzekerd, zodat u geen enkel risico loopt. Ook wanneer we bij uw woning aan het laden en lossen zijn kunt u rekenen op onze professionele service. Waar nodig kan er een lift worden ingezet om zo het verhuizen bij smalle, hoge panden extra te vergemakkelijken. Zeker in een stad als Amsterdam is dit beslist geen overbodige luxe!

Tijdelijke opslag nodig? Uw verhuizer Amsterdam biedt u ruime mogelijkheden

Bent u aan het verhuizen, maar is uw nieuwe woning nog niet klaar om in te richten? Dan heeft u vast een hoop meubels en dozen die u nog niet kwijt kunt. Maak in dit geval gebruik van onze eigen veilige inboedel opslagruimte in Amsterdam. Hier kunt u uw persoonlijke eigendommen op een betrouwbare manier in bewaring houden. Zodra uw woning klaar is brengen we uw inboedel uiteraard zo snel mogelijk naar u toe op de vakkundige manier die u van ons gewend bent.

icon

Inpakken

het inpakken en uitpakken van verhuisdozen
icon

Verhuren

We maken uw woning weer verhuurbaar
icon

Montage

Het monteren en demonteren van uw meubelen.
icon

Tijdelijke opslag

Een tijdelijke opslag in onze eigen opslagruimte
icon

Uitvoering

Het uitvoeren van de verhuisdag zelf
icon

Transport

Wij zorgen uiteraard voor verhuistransport

Neem contact op met HEBO Verhuizingen in Amsterdam

Wilt u meer weten over de verhuishulp van HEBO Verhuizingen? Bel 020-6650326 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier voor informatie over onze verhuisservice, liftverhuur en het verhuizen van uw piano.

 • locatie

  Adres

  Zeeburgerpad 136, 1019 DX Amsterdam

 • adres

  Email

  info@heboverhuizingen.nl

 • telefoon

  Telefoon

  020-6650326

Created by: Cherry Internet