piano verhuizen amsterdam met verhuisbedrijf
Pianovervoer

Veilig, snel en betaalbaar transport van uw piano in omgeving Amsterdam!

Slider

Piano verhuizen Amsterdam?

Bent u een trotse eigenaar van een prachtige piano, maar gaat u verhuizen en kunt u dit prachtige muziekinstrument absoluut niet missen? Geen zorgen, ook in uw nieuwe woning kunt u nog gewoon genieten van uw instrument. Wij helpen u graag met uw piano verhuizen in Amsterdam.

Pianotransport voor regio Amsterdam is een van onze specialisaties. Wij beschikken over de kennis, de ervaring en het materiaal om uw piano en het vleugelwerk veilig, snel en betaalbaar te verhuizen. Vrijblijvend advies nodig of offerte aanvragen? Neem contact op!

De gespecialiseerde pianoverhuizers van Amsterdam

Een piano verhuizen is alles behalve eenvoudig, zeker als u het niet eerder heeft gedaan of niet over de juiste materialen beschikt. Het is écht specialistenwerk waar u het liefst een ervaren verhuisbedrijf voor inschakelt. Niet alleen zijn het gewicht en de omvang zaken om rekening mee te houden, een piano is ook een erg gevoelig muziekinstrument. Daarbij zijn piano’s over het algemeen erg prijzig en kunnen piano’s ook van emotionele waarde zijn. Het is dan ook niet aan te raden om uw piano op eigen houtje te verhuizen, maar het over te laten aan een specialist. Kies voor Hebo, uw gespecialiseerde pianoverhuizers.

Piano verhuizen? Vraag een offerte aan!

Veilig vervoer voor uw piano

Zoals al eerder gezegd is het transporteren van piano’s en vleugels specialistenwerk waarbij men zorgvuldig te werk moet gaan. De grote schokgevoeligheid van het toonvormende gedeelte (stemkam, pennen, snaren, zangbodem) in combinatie met het gewicht, vereisen de grootste zorg. Maar ook de buitenkant van veel piano’s is gelakt in een donkere kleur, waardoor krassen erg snel opvallen. Maar dankzij onze kennis, ervaring en materiaal vormen deze zaken geen enkel probleem. Onze verhuisbussen beschikken over een speciale vering, waardoor uw piano haast over de weg zweeft!

Gaat de piano naar een hogere etage? Dan is het in veel gevallen moeilijk of onmogelijk om de piano via de trap omhoog te brengen. Gelukkig beschikken wij ook over een verhuislift, om uw piano naar hogere etages verhuizen. Staat de piano op z’n nieuwe plek, dan kunt u er direct op spelen!

Kosten piano verhuizen

Wij zouden u graag een vaste prijs geven voor de kosten van het verhuizen van uw piano in Amsterdam, maar het is echt maatwerk. Alhoewel wij onze diensten goedkoop aanbieden, is uw woonsituatie van invloed op de kosten: komt de piano op de begane grond te gaan, of gaat de piano naar een hogere etage? Daarom maken wij graag een offerte op maat voor u. Neem hiervoor eenvoudig contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons. Wij staan u graag te woord.

offerte pianovervoer amsterdam

 

  • Scherp geprijsde verhuisservice
  • Flexibel en snel
  • Al meer dan 50 jaar!

Verhuiswagen Heboverhuizingen

[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

Created by: Cherry Internet

Call Now Button