tijdelijke inboedelopslag amsterdam
Tijdelijke Inboedelopslag

Maak gebruik van onze veilige en betaalbare tijdelijke inboedelopslag!

Slider

Tijdelijke Inboedelopslag Amsterdam

Extra ruimte nodig om uw inboedel tijdelijk op te slaan voor, tijdens of na het verhuizen? Naast het vakkundig verhuizen van a naar b, montage- en demontagewerkzaamheden, het gebruik maken van een verhuislift, in- en uitpakservice en allerlei andere aanvullende verhuisdiensten, kunt u bij ons ook terecht voor tijdelijke inboedelopslag in Amsterdam.

In onze moderne en ruime opslag kunnen wij uw inboedel voor korte of langere tijd veilig opslaan tegen betaalbare tarieven. In de duur dat u gebruik wilt maken van onze opslag zijn wij zeer flexibel.

Voordelen inboedel opslag bij Hebo Verhuizingen

Inboedelopslag kent verschillende belangrijke voordelen tijdens een verhuistraject. Zo is inboedelopslag ideaal in de volgende situaties:

  • De sleuteloverdracht van uw huidige woning en uw nieuwe woning sluiten niet naadloos op elkaar aan.
  • U kunt nog niet alle spullen in het nieuwe huis kwijt, bijvoorbeeld in het geval van een (gedeeltelijke) verbouwing van uw nieuwe huis.
  • Als u een grote woning met veel spullen verlaat, kan het fijn zijn om de verhuizing gefasseerd aan te pakken. In eerste instantie verhuist u alleen de essentiele spullen. Minder dringende spullen brengt u naar een tijdelijke inboedelopslag. Hier hoeft u zich pas op te focussen zodra alle essentiele spullen zijn verhuist.
  • Uw verlaat uw huidige woning sneller dan oorspronkelijk gedacht, bijvoorbeeld omdat u een onafslaanbaar bod op uw huis heeft gekregen.
  • U heeft meubels of spullen waar u nog geen concrete bestemming voor heeft. De spullen passen bijvoorbeeld niet in de stijl van uw nieuwe huis en u overweegt verkoop.
Spoedverhuizing in Amsterdam? Vraag een offerte aan!

Veilig en voordelig!

Bij Hebo Verhuizingen huurt u veilige opslagruimte tegen een betaalbaar tarief voor tijdelijke of langdurige opslag van uw inboedel. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om een offerte aan te vragen.

Inboedelopslag Amsterdam offerte aanvragen

 

  • Scherp geprijsde verhuisservice
  • Flexibel en snel
  • Al meer dan 50 jaar!

Verhuiswagen Heboverhuizingen

[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

Created by: Cherry Internet

Call Now Button