Tijdelijke Inboedelopslag Amsterdam

Extra ruimte nodig om uw inboedel tijdelijk op te slaan voor, tijdens of na het verhuizen? Naast het vakkundig verhuizen van a naar b, montage- en demontagewerkzaamheden, het gebruik maken van een verhuislift, in- en uitpakservice en allerlei andere aanvullende verhuisdiensten, kunt u bij ons ook terecht voor tijdelijke inboedelopslag in Amsterdam.

In onze moderne en ruime opslag kunnen wij uw inboedel voor korte of langere tijd veilig opslaan tegen betaalbare tarieven. In de duur dat u gebruik wilt maken van onze opslag zijn wij zeer flexibel.

Voordelen inboedel opslag bij Hebo Verhuizingen

Inboedelopslag kent verschillende belangrijke voordelen tijdens een verhuistraject. Zo is inboedelopslag ideaal in de volgende situaties:

 • De sleuteloverdracht van uw huidige woning en uw nieuwe woning sluiten niet naadloos op elkaar aan.
 • U kunt nog niet alle spullen in het nieuwe huis kwijt, bijvoorbeeld in het geval van een (gedeeltelijke) verbouwing van uw nieuwe huis.
 • Als u een grote woning met veel spullen verlaat, kan het fijn zijn om de verhuizing gefasseerd aan te pakken. In eerste instantie verhuist u alleen de essentiele spullen. Minder dringende spullen brengt u naar een tijdelijke inboedelopslag. Hier hoeft u zich pas op te focussen zodra alle essentiele spullen zijn verhuist.
 • Uw verlaat uw huidige woning sneller dan oorspronkelijk gedacht, bijvoorbeeld omdat u een onafslaanbaar bod op uw huis heeft gekregen.
 • U heeft meubels of spullen waar u nog geen concrete bestemming voor heeft. De spullen passen bijvoorbeeld niet in de stijl van uw nieuwe huis en u overweegt verkoop.

Herkent u zich in één van bovenstaande situaties en verhuist u met Hebo Verhuizingen? Dan biedt onze inboedelopslag een mooie uitkomst voor u.

Veilig en voodelig!

Bij Hebo Verhuizingen huurt u veilige opslagruimte tegen een betaalbaar tarief voor tijdelijke of langdurige opslag van uw inboedel. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om een offerte aan te vragen.

Verhuisbedrijf Amsterdam Hebo

Onze diensten

icon

Inpakken

het inpakken en uitpakken van verhuisdozen
icon

Verhuren

We maken uw woning weer verhuurbaar
icon

Montage

Het monteren en demonteren van uw meubelen.
icon

Tijdelijke opslag

Een tijdelijke opslag in onze eigen opslagruimte
icon

Uitvoering

Het uitvoeren van de verhuisdag zelf
icon

Transport

Wij zorgen uiteraard voor verhuistransport

Meer informatie of offerte aanvragen?

 • locatie

  Adres

  Zeeburgerpad 136, 1019 DX Amsterdam

 • adres

  Email

  info@heboverhuizingen.nl

 • telefoon

  Telefoon

  020-6650326

Created by: Cherry Internet