Verhuizen Amsterdam? Kies voor Hebo

Verhuizen Amsterdam? Kies voor Hebo

Gaat u verhuizen in Amsterdam of omgeving? Dan komt daar meer bij kijken dan dat u denkt. Maakt u zich echter geen zorgen. Hebo verhuizingen, uw professionele verhuizer Amsterdam, heeft alles in huis om u volledig te ontzorgen. Van het inpakken van uw complete inboedel in uw huidige woning tot het uitpakken ervan in uw nieuwe paleisje. Uw verhuizer Amsterdam regelt het allemaal. U hoeft er dus alleen maar voor te zorgen dat de koffie klaar staat. Met een ervaring van meer dan 50 jaar is Hebo verhuizingen echt een begrip in Amsterdam en omstreken. Het familiebedrijf heeft zich van een bescheiden kruierij mogen ontwikkelen tot een gerenommeerd verhuisbedrijf in Amsterdam van formaat. Onze gezellige en toegewijde medewerkers maken van iedere verhuizing weer een echt succes. Op deze manier dragen we er aan bij dat u op een soepele manier vanuit uw oude woning naar uw nieuwe huis kan trekken. Natuurlijk gaan we met uw hele inboedel zeer zorgvuldig om, maar sommige stukken hebben wel een heel delicate behandeling nodig. Hierbij valt te denken aan grote muziekinstrumenten als piano’s en vleugels. Ook voor dit type transport zijn onze medewerkers uitstekend toegerust. Een ruime ervaring met pianotransport en onze hoge kwaliteit verhuisbussen zorgen ervoor dat uw instrument de overtocht probleemloos kan maken. Heeft u hierover specifieke vragen? We staan altijd klaar om ze te beantwoorden!

Veilig transport van uw complete inboedel

Wanneer het verhuizen in Amsterdam u op weg gaat om uw inboedel van uw oude naar uw nieuwe huis over te brengen, kunt u er van op aan dat dit altijd op een betrouwbare en vakkundige manier gebeurt. Uiteraard zijn uw eigendommen tijdens de rit verzekerd, zodat u geen enkel risico loopt. Ook wanneer we bij uw woning aan het laden en lossen zijn kunt u rekenen op onze professionele service. Waar nodig kan er een lift worden ingezet om zo het verhuizen bij smalle, hoge panden extra te vergemakkelijken. Zeker in een stad als Amsterdam is dit beslist geen overbodige luxe!

Tijdelijke opslag nodig? Uw verhuizer Amsterdam biedt u ruime mogelijkheden

Bent u aan het verhuizen, maar is uw nieuwe woning nog niet klaar om in te richten? Dan heeft u vast een hoop meubels en dozen die u nog niet kwijt kunt. Maak in dit geval gebruik van onze eigen veilige inboedel opslagruimte in Amsterdam. Hier kunt u uw persoonlijke eigendommen op een betrouwbare manier in bewaring houden. Zodra uw woning klaar is brengen we uw inboedel uiteraard zo snel mogelijk naar u toe op de vakkundige manier die u van ons gewend bent.

 

De professioneel verhuizen in Amsterdam

Staat er ook bij u een verhuizing op het programma? Dan is het tijd om de professionele verhuizer Amsterdam in te schakelen. Neem hiervoor contact met ons op per telefoon (020-6650326), email (info@heboverhuizingen.nl) of vul het contactformulier in.

Neem contact op met HEBO Verhuizingen in Amsterdam

Wilt u meer weten over de verhuishulp van HEBO Verhuizingen? Bel 020-6650326 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier voor informatie over onze verhuisservice, liftverhuur en pianovervoer.

 • locatie

  Adres

  Zeeburgerpad 136, 1019 DX Amsterdam

 • adres

  Email

  info@heboverhuizingen.nl

 • telefoon

  Telefoon

  020-6650326

Created by: Cherry Internet