loodgieter amstelveen
Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing

- Scherp geprijsde verhuisservice
- Flexibel en snel
- Al meer dan 50 jaar ervaring

- Scherp geprijsde verhuisservice
- Flexibel en snel
- Al meer dan 50 jaar ervaring

Wij zetten alles op alles om een zorgeloze bedrijfsverhuizing te realiseren!

Home » Diensten » Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing Amsterdam

Bedrijfsverhuizing in Amsterdam? Of het nu om een interne verhuizing of een verhuizing naar een nieuw adres gaat, u wilt natuurlijk dat dit zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Het inschakelen van een verhuisbedrijf met de juist ervaring en het maken van een gedegen planning kan hierbij helpen.

Besluit u om de hulp van een verhuisbedrijf in te schakelen, dan staan de verhuizers van Hebo Verhuizingen voor u klaar. Als verhuisbedrijf voeren wij op wekelijkse basis meerdere bedrijfsverhuizingen uit: van kleine verzamelkantoren tot grote bedrijfspanden. Met passie voor ons vak en met de grootste zorg voor uw spullen stropen wij de mouwen graag voor u op! Bij Hebo bent u verzekerd van een efficiënte, integere en betaalbare verhuizing.

Verhuisbedrijf amsterdam en omgeving verhuiswagen

Een strak geplande verhuizing

Een goed georganiseerde en efficiënte verhuizing is belangrijk, zeker als het om een bedrijfsverhuizing gaat. U wilt natuurlijk zo min mogelijk tijd verliezen of gestoord worden, want tijd is geld. Het is dus belangrijk om vooraf te bepalen wat een handige dag is om te verhuizen. Werken veel collega’s thuis op een bepaalde dag? Dan is dit logischerwijs een goed moment om de verhuizing te laten plaatsvinden. Hierin stellen wij ons uiteraard flexibel op. Vroeg beginnen of juist een verhuizing aan het einde van de dag? Geen probleem!

Met een heldere planning weten leveranciers, klanten en medewerkers ook precies wat ze kunnen verwachten en waar ze rekening mee moeten houden.

Om de verhuizing volgens uw wensen te laten verlopen maken wij voorafgaand aan de verhuizing een gezamenlijk plan van aanpak, zodat u voor en tijdens de verhuizing nergens omkijken naar heeft. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u zich kan focussen op hetgeen u goed in bent!

Verhuisservice naar uw wensen

Inpakken, uitpakken, het regelen van verhuisdozen, het labelen van dozen en het demonteren en monteren van kantoormeubilair? Het zijn waarschijnlijk allemaal zaken waar u liever geen tijd aan kwijt bent. Wij beschikken over alle materialen en faciliteiten om de verhuizing van begin tot eind uit te voeren: stevige verhuisdozen en labels, verhuiswagens, meubelrollers en tijdelijke opslagruimte voor (een gedeelte van) uw inboedel. Voor het verhuizen van zware objecten, zoals bureau’s en plantenbakken, beschikken wij over een verhuislift. Hiermee worden de meest zware objecten met eenvoud verplaatst. En natuurlijk een team enthousiaste verhuizers die de mouwen graag opstropen voor uw bedrijfsverhuizing in Amsterdam!

Uiteraard zijn uw eigendommen tijdens de rit verzekerd, zodat u geen enkel risico loopt.

Bedrijfsverhuizing nodig? Neem contact met ons op!

Waar wij de hoogste prioriteit hechten aan het verlenen van een kwalitatief hoogwaardige verhuisservice voor bedrijven, werken wij toch tegen zeer betaalbare tarieven. Een bedrijfsverhuizing is maatwerk, daarom maken wij voor u graag een offerte op maat. Neem hiervoor vrijblijvend contact op!

Vraag een offerte aan!

  Waarom Heboverhuizingen

  • Inpakservice

  • Montage

  • Uitvoering

  • Woning verhuur

  • Tijdelijke opslag

  • Transport

  Contact opnemen

  Maak direct een afspraak!

  BEL 020 665 0326