Verhuislift Amsterdam

Verhuist u van of naar de eerste etage of hoger? Dat gaat gepaard met een heleboel sjouwen op de trappen. Daarbij is het nog maar de vraag of een bank of kast wel door het smalle trappenhuis past. Huur een verhuistlift in Amsterdam van Hebo Verhuizingen en u weet zeker dat het goedkomt.

Huur een verhuislift in Amsterdam van HEBO

Behalve bij de volledige verzorging van uw verhuizing, helpen wij u ook graag als u liever zelf de handen uit de mouwen steekt. Daarom verhuren wij ook ons professionele materiaal. Het juiste gereedschap is immers het halve werk. Maak het uzelf gemakkelijk en huur een verhuislift in Amsterdam. Zeker ook handig bij het verhuizen van zware objecten zoals een piano.

Lift mét bediening

Onze nieuwste verhuislift heeft een werkhoogte tot wel 34 meter hoog, ongeveer tot de tiende verdieping. Een van onze vakkundige verhuizers zet de lift neer op uw oude en nieuwe adres en helpt u bij het op- en afladen van de lift.

De liften van HEBO Verhuizingen zijn niet alleen handig bij een verhuizing. Ook voor het plaatsen van een keuken, zonnepanelen of dakbedekking huurt u een verhuislift. Zo werd er bij de verbouwing van het Rijksmuseum ook een lift van ons ingezet.

Meer informatie over onze verhuislift in Amsterdam? Bel 020-6650326 of stuur een e-mail.

Dit doen we voor u

icon

Inpakken

het inpakken en uitpakken van verhuisdozen
icon

Verhuren

We maken uw woning weer verhuurbaar
icon

Montage

Het monteren en demonteren van uw meubelen.
icon

Tijdelijke opslag

Een tijdelijke opslag in onze eigen opslagruimte
icon

Uitvoering

Het uitvoeren van de verhuisdag zelf
icon

Transport

Wij zorgen uiteraard voor verhuistransport

Neem contact op met HEBO Verhuizingen in Amsterdam

Wilt u meer weten over de verhuishulp van HEBO Verhuizingen? Bel 020-6650326 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier voor informatie of een passende offerte.

 • locatie

  Adres

  Zeeburgerpad 136, 1019 DX Amsterdam

 • adres

  Email

  info@heboverhuizingen.nl

 • telefoon

  Telefoon

  020-6650326

Created by: Cherry Internet